Bild från gårdagen!
 
Hej bloggisen! Det här blir ett kort inlägg... Jag har nyss vaknat och jag insåg inte fören nyss att klockan snart är ett! Haha! Men i alla fall så vet jag inte riktigt hur dagen kommer att se ut... Jag har inga planer. Men jag kanske ska va med någon kompis. Hur som helst så kommer det mer "update" om dagen sen! Hej så länge!
 

Hejsan bloggen! Sorry, för den dåliga uppdatering av alla vi tre! Jag har haft fullt upp hela tiden! Men iallafall så har jag vart och sovit med kompisar nästan hela tiden. I torsdags så var jag, Frida, Sally, Nina, Emma och Alle på "Scary Movie 5". Den var jätte bra och rolig! Bion slutade runt halv 12 så då drog vi alla hem till Sally och sov i hennes husvagn. Det gjorde vi även inatt... Och det var super kul och mysigt! Vi skrattade hela tiden... Haha! Men i helgen så har ju det vart både sura dagarna här och city festivalen i Västerås. Jag har vart ner till samhället här i sura lite då och då och idag så var jag till city festivalen med mamma, Emilia, mina kusin Moa, hennes pappa och Janne. Där köpte jag ett linne där det stod "I ❤ mustasch" och en ny väska med nallar på. Haha, den låter jätte töntig med jag älskar den! (Bild kommer!) Men vi hörs senare, puss på er alla så länge!💋

https://cdn3.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51cf3ea49606ee24e125ddb1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51cf3ea49606ee24e125ddb1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51cf3ea49606ee24e125ddb1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51cf3ea49606ee24e125ddb1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51cf3ea49606ee24e125ddb1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51cf3ea49606ee24e125ddb1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51cf3ea49606ee24e125ddb1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51cf3ea49606ee24e125ddb1.jpg" class="image">

Hejsan bloggisen! Sorry för att det inte kom några bilder på mina nya kläder, men det var bara för att blogg.se appen är helt störd så att det laggar hela tiden och ibland går det till och med inte ens att lägga ut inlägg! Men nog om det!
Dom senaste dagarna har jag bara hängt med vänner. Jag, Alle, Corne, Nina, Frida & Moa sov i måndags hos frida i tält. Vi grilla, spela kubb och fotboll och så studsade vi. Det var superkul och mysigt! Vi var ute tills klockan tre... Hehe, vart bara lite trött dagen efter då jag städade och rensade hela mitt rum/garderob! Duktig jag var... Haha! Men just nu så ligger jag ute med min mobil i solen, såå skönt! Det är runt 25 grader nu. Btw, så är det ju midsommarafton imorgon och då ska jag bara vara hemma med familjen och några fler och grilla och spela kubb. Sen så ska jag och Nina sova imorgon, på studdsmattan! Det är faktiskt väldigt skönt... Förutom alla mygg! Vad ska ni hitta på imorgon då? Men vi hörs sen, puss & kram så länge!👋

helg:
 
Fredag:
I fredags så kom vi hem från kryssningen och det var tråkigt... Klart man ville stanna kvar men så är läget. Men vi hade i alla fall super kul! Vi drack drinkar och sprang runt på båten, men mest av allt tillbringade vi faktiskt vår tid i hytten, haha. Men det var mysigt att bara sitta och prata och käka godis.
 
Lördag: I går så var jag hemma hos mamma hela förmiddagen medlillesyrran. Och sen senare på dagen kom mina härliga kusiner förbi en stund. På eftermiddagen/kvällen åkte jag hem till pappa & Johanna för vi skulle på 30-årsfest hos grannen. Vi var bara där en stund för vi orkade inte så mycket... Men under den tiden så åt vi tacos. Efter festen så var jag och Corne hemma hos mig. Vi kollade på skräckfilm och åt godis. Sedan så sov hon hos mig.
 
Söndag: Idag så väckte Corne mig runt 10, sedan gick vi upp och åt frukost. Sedan gjorde jag mig i ordning för jag, pappa & Johanna skulle in till stan och köpa en bikini och en klänning till mig som jag skulle ha med till Egypten. Det blev en tisha, två tubtoppar och såklart en bikini och en klänning. (Bilder kommer) Just nu ligger jag med datorn i min säng och funderar på hur jag ska avsluta detta inlägg... Kom inte på något, så det där får väll bli mitt avslut. Haha, hejdåå!

Hejj bloggisen! Igår hade vi skolavslutning som ni kanske redan vet... Alla var så fina när det kom i sina fina klänningar och sina högklackat! Men det var också jätte sorligt, jag grät! Det var för att våran klass ska splittras och vår fröken som vi har haft i 2 år kommer vi inte att ha längre i sjuan! Snyft, snyft... Som tur är det någonting roligt på gång... Jag, Nina, Corne & Alle ska på kryssning idag och det ska bli super kul! Vi kommer att parta hela natten... Typ. Haha! Puss & kram så länge!💋

Har precis haft skolavslutning, alla var glada och hade höga klackar!!!! Jag blev tvungen att byta från mina kilklackar till converse men det fungerade superbra ändå. När jag och mamma precis hade satt oss i bilen började jag störtböla för att vi inte ska ha våran lärare som vi haft i 2 år. Det är för att vi ska byta till högstadie skolan, Hammarskolan. Jag kommer sakna Lena så otroligt mycket, hon är den bästa läraren jag någonsin haft. Men vi får måste hälsa på hos henne nån gång!

Just nu ligger jag i sängen och skriver detta, det är ju öppenbart. Jag har inga planer för dagen så jag får väll helt enkelt ringa nån, så jag och nån kan va!

Hejdå måste dra alla bloggläsare! Och hejdå Lena!❤

Men nu bjuder jag på en bild!

// nina

Idag så har vi 6:or spelat brännboll mot skolans lärare, och det var vaaarmt! Men vinnarna var ju:(, viiiiii!!!!!👍 Ja, lite svårt för lärarna att försöka vinna mot 80 pers elever. Well, well vi fick glass idag i skolan. Jag satt och hoppades på att det skulle bli piggelin, och sedan hör man nån som säger
- ja, vi fick strutglass istället för piggelin!

Då sitter jag och tänker för mig själv
- Fan vad jag är törstig, kuuul!

Jaja vi vann ju iaf. Och vi fick hamburgetallrik, och förmodligen ni som sitter och läser detta ba
-vafaan, vi hade skolavslutning för 70866 månader sen. Men inte vi, vi får mer kunskap än er! Nej, vem försöker jag lura jag vill ha S O M M A R L O V nu!!!!

Nu måste jag duscha så hejdå!

//nina

Yey! På onsdag har vi skolavslutning, och yeeees vad jag har längtat! Nu sitter jag och kollar på tv, har inte bestämt vilken kanal jag ha på (det är ett svårt val!!!) Imorse vaknade jag upp av ett högt muller, det var min käre vän åskan. Men jag tycker det är rätt mysigt när det åskar så jag somnade om. Det känns rätt overkligt att det snart är skolavslutning, det har gått sååååå fort. Jag har börjat nörda en ny låt också! Haha, intressant men ni har säker också hört den, 'I need your love'. Tidigare idag var jag i stan och köpte två nya linnen och jag kan inte lägga upp en bild eftersom att jag skriver på datorn. Jaha, som ni redan vet (kanske) så har jag, Felicia, Alicia och Cornelia vart vid mälaren och badat, men som ni säker inte vet så var jag, Felicia och Alicia vid skanzö igår. Brunare blev vi ju.. och nu börjar mitt tuggummi smaka skit så får avsluta detta inlägget.
 
//Nina

Hejsan bloggen! Idag har det vart en underbar & varm dag! Det har varit runt 25 grader hela dagen. Idag har jag ju vart ledig från skolan för att det är Sveriges nationaldag. Och hela dagen har jag legan i solen och badat med Corne, Nina & Alle. Vi var nämligen på lögarängen och bada i Mälaren. Kallt, kan jag iallafall säga att det var i vattnet! Haha! Men jag blev faktiskt lite brunare. Nu gäller det bara att bli lite brunare till skolavslutningen. Tja, tja!

Hej bloggisen! I måndags och igår hade vi 6:or prao och jag & Nina praoade i köket på nytorpskolan. Det var kul och det gick bra. Idag hade vi sovmorgon, vilket är skönt eftersom vi ALDRIG har det! Och imorgon har vi ledigt eftersom det är sveriges nationaldag. Men iallafall så började vi klockan 09:00 idag och slutade runt 12:00. Därför att vi hade en rundtur på vår nya skola inför 7:an. Jag hamnade verkligen i en bra klass och jag tror att året i 7:an kommer bli super kul och bra! Idag var jag hemma hos Sally med Frida, Alle & Nina och det var såklart kul! Btw, så är det bara en vecka kvar tills skolavslutningen. Fattar ni 7 korta dagar?! Jag kan knappast fatta det! Och sen är det sommarlov och då kan man sova hur länge man vill, vara vaken hur länge man vill, vara med kompisar hela dagarna, åka och bada jämt och bara ta det lugnt om man vill det. Det kommer bli en bra sommar känner jag på mig! På tal om få dagar, så är det ju bara 27 dagar kvar tills vi ska till Egypten. Åhh, jag längtar så! Men nu måste jag avsluta det här inlägget annars blir det för långt.. Så puss & hej på er alla!💋

Hejsan bloggen! I-förr-går-natt sov jag, Sally, Frida & Nina hos mig i tält och det var jätte kul! Sedan vid nio tiden gick vi upp och käka frukost och fixade oss. För vi skulle in till stan. Tyvärr så kunde Nina inte följa med p.g.a hennes allergi, men det var superkul ändå! Vi tog tåget in och sedan gick vi och strosa runt i cirka sex timmar och så åt vi på Jensen's, supermysigt! Klockan kvart i fem så tog vi tåget hem igen. Btw, så köpte jag tre linnen, en bh & en sminkborste. (Bilder kommer senare!)
Och nu så ska jag in till stan med Alle och Corne för att köpa skolavslutnings skor till mig. Så hejdå så länge våra kära läsare.