Idag har jag bara tagit det lugnt, vilket var väldigt skönt att få vila.
Innebandyträningen gick också bra...

Tja bloggisen! Just nu ligger jag och chillar med Nina, hemma hos mig (vi ska sova) men idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, det börja med att jag och Nina vaknade hos henne klockan 09:30 sen kolla vi lite film till typ 15:00 och vi var fortfarande JÄTTE trötta, när vi kom på att vi hade träning på kvällen, så vi drog dit, kom hem och åt sen gick vi upp på mitt rum och kollade på "Familjen Annorlunda" och "Top Modell Sverige".

Hej, bloggisen! Idag vaknade jag klockan 09:30 och låg och slappa i min säng till typ 12:00, sen hoppade jag in i duschen och drog till Nina. Nu ligger vi och nördar Super Mario Galaxy ❤ Tja!

I ❤ One Direction!

Idag har jag först haft innebandy match, som inte gick så bra. Vi förlora med 2-3 mot Rönnby. När jag kom hem var jag ass trött, men då kom jag på att jag skulle följa med mamma och min syster till Leos lekland i Västerås, så vi åkte dit och lekte lite sen kom jag hem, satt på mig mina pyjamasbyxor och kröp ner i soffan. Bye!

Tja bloggen! Igår var jag uppe till typ 23:30, och vi ska ha ganska tidig match idag, men det var bara för att jag var på disco... Skiiit kul vare!! Vi dansa typ hela kvällen, vart bara LITE svettig och trött. Men nu måste jag fokusera på matchen! Lycka till nu sura!❤

Tja bloggisen! Idag vaknade jag 4:30 fast jag var JÄTTE trött, så jag gick upp och la mig i soffan och somna om. När jag vakna åt jag frukost och fixade mig till skolan, sen efter skolan gick jag och Elsa hem till henne där vi gjorde chokladbollssmet, JÄTTE GOTT!!... Men vi orkade inte äta upp...😏❤

Slapp, slapp och mera slapp!
Just nu är sängen min bästa vän, jag orkar inte göra någonting just nu!


Tjoo bloggen, just nu sitter vi och målar naglarna till discot på fredag. Längtar som fan, nu när man har chnygga naglar och nya kläder.

Nu har jag vart och shoppat med Corne till discot, vi båda hittade någonting snyggt att ha på oss, men det här är mina saker som jag köpte till discot på fredag! (Köpte inga byxor för det har jag redan) kläderna: Ett linne (Gina tricot), en kofta (Cubus), en tubtopp (Lindex), en maskara och en ögonskugga (Gina tricot) och ett par skor (Din sko)❤

https://cdn1.cdnme.se/4080827/7-3/pic_5123c51fddf2b32b7ba5ec1f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4080827/7-3/pic_5123c52f9606ee45a98aa710.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4080827/7-3/pic_5123c5769606ee461ecfc4da.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4080827/7-3/pic_5123c5a0ddf2b32b5979b323.jpg" class="image">

Tjeena mittbena!
Idag har vi haft friluftdag, alla vi hade så klart samma sak:pulka!❤✌❤

Tja bloggen, idag har vi haft SO prov och NO prov i skolan det gick bra jag hade ju pluggat så duktigt så... Hehe :-) Direkt när jag kom hem kröp jag ner i mun säng, la mig och kolla på Pretty Little Liars... Så jävla bra!

Nu börjar man märka att vintern är på gång men hoppas att sommaren inte är långt ifrån!

Nu har man fått sovit ut lite, är så trött om dagarna nu när alla nationella prov är i skolan men, men sånt är livet. Men nu har jag tagit en varm dusch och sitter och väntar på att mina kusiner ska komma och fira mej i efterhand. Hörs sen! ;-)

Imorgon har vi en match.
Ses där alla innebandybrudar!
 

Har inget att säga just nu, jag har precis kommit hem från Alicia!

Fredagsmys nurå!😊❤

Tjena!
Ska sova med Nina, hahah så roligt vi har kollar på chatty man!

Hej bloggen (Det är Nina) idag ska jag sova med alle och set kommer bli en lååång natt godnatt sov så gott!😗😙😚😘💔

Åhh, jag längtar som fan att det ska bli sommar!😫☀

Tjoo Bre, bloggen idag har vi inte gjort så mycket bara vart i skolan och haft nationellaprov, sen nu umgås vi hemma hos Nina, vi kanske hörs senare eller inte eftersom du ändå så inte kan läsa det här. Tja, tja!