Hejsan bloggen! Nu har min älskade skolavslutnings klänning äntligen kommit! Jippie! Nu är det bara att hitta några smycken och ett par skor som passar till. Jag vill helst ha ett par svarta kilklackar men inte för höga för då kan jag ju inte gå i dom!

Men iallafall så sov jag hos Alle inatt för att vi hade fridrottsdag i skolan och då skulle vi hammarhallen och det är närmre från Alle till hallen än från mig. Så idag slutade vi runt 11:30-12:00, vilket var tidigt och skönt. Och nyss var jag på utvecklingssamtal idag med mina föräldrar och vår fröken! Och det gick bra och jag är nöjd med mina betyg! Men hörs senare puss & kram!💋

Hejsan bloggisen! Igår var jag på tjejkväll hos Sally med Elsa, Moa, Mimmi, Emma, Corne, Alle och Nina. Och det var super kul! Vi var ute nästan hela tiden och när mörkret kom så tog vi alla ut våra täcken och kuddar ut till studdsmattan och studsade med det. Sedan så sov jag, Alle och Moa kvar där ute hela natten. På studdsmattan, haha, det var galet men kul, förutom alla mygg! Så inatt så sov jag bara en timme typ och klockan fyra gick vi in och la oss. Sedan runt tio-tiden så kom Janne och hämtade mig, Alle, Corne och Nina för vi skulle till Västerås-marknaden. Där åkte vi många karuseller och köpte godis/snacks mm. Och Just nu ligger jag i soffan och läser. Puss & hej alla fina läsare!

Idag så vaknade jag upp hos Sally halv nio. Och var tvungen att göra mig i ordning så vi kunde dra till marknaden. Jag, Alle och felle gick runt i 3 timmar och åkte karuseller och köpte grejjor. BTW så köpte jag ett par gröna solbrillor (kommer bild). Sedan har jag typ inte gjort nåt annat än ätit.

Hej häromdan åkte vi till Boda Borg på klassresa och det var slutlig och svårt!
Dagen efter hade jag jätte ont i bena och jag hade jätte mycket blåmärken men det var det värt!

Idag ska jag på tjejkväll hos Sally med Felicia, Nina, Moa, Cornelia, Mimmi och Emma och och det ska bli också kul så det har vart en bra vecka för mig!!!! :))

Trevlig Helg Ses✌

//Alicia❤

Hejsan bloggen! Idag har jag inte gjort så mycket. Min dag började med att jag var i skolan som vanligt sedan gick jag hem och fortsätter läsa "The Vampire Diaries " boken, som är jätte bra och spännande! Den rekommenderas verkligen av mig. Och efter typ en och en halv timmes läsande så började jag och packa inför helgen hos mammy. Just nu sitter jag ute på trappen och läser medan jag väntar på skjuts. Puss & hej så länge!💋

Hej (Alicia som skriver)
Idag fick vi reda på vilka klasser vi skulle få i sjuan och såklart hamnade jag inte med någon av mina bästisar:(
När jag såg det blev jag lite ledsen för läraren sa också att man brukar skiljas åt när man byter klass så det SÖG! När jag kom hem sa jag till mamma att jag ville byta klass genast så hon ringde till rektorn som skulle kolla upp det (trevlig snubbe) så jag kommer nog byta klass✌ Fast ändå längtar jag inte till sjuan guud vad tråkigt!

Ses✌

Hejsan bloggisen! Idag i skolan fick vi veta hur våra klasser skulle se ut i sjuan, och jag vart jätte nöjd! Jag blev mest nöjd med att jag hamnade men en av mina bästisar och det vart Nina. Såklart var det synd att både alle och corne inte kunde gå med oss men sånt är livet... Och såklart var det flera andra elever från både Virsbo, Ramnäs och Sura. Men iallafall så är jag med Nina just nu och vi ska snart ut och studsa studsmatta och lite senare så ska jag dra till släggans och köpa godis tills imorgon, då vi har klassresa till Bodaborg. Vilket ska bli väldigt kul! Pöss & hej så länge! Kram Felicia!❤

Hej bloggisen! Igår kväll var det ju Eurovision och Danmark vann. Var det föresten någon annan som kollade på det? Men när jag skulle sova så kände jag hur det värkte jättemycket i mitt högra öra, tror det är öroninfektion. Men iallafall så vaknade jag runt 11 idag, sen åt jag frukost och sen kollade jag på 3 avsnitt av "The Vampire Diaries" och nu sitter jag i bilen på väg in till Erikslund, där vi ska käka och kolla på en kamera att ta med till Egypten. Det är ju bara 45 dagar kvar tills jag ligger i solen vid stranden med en kall läsk i handen. Haha, det rimma. Woap, woap! Men hörs sen, hejdå!

Hej bloggen!
Sorry för min dåliga uppdatering men jag har inte haft lust eller orkat men iallafall så är jag frisk nu och det är skönt, men jag har lite förkylning kvar. Dom här dagarna på sistone har vart väldigt varma och sköna, och man har kunnat gått i shorts och en tisha hela tiden, så himla skönt att sommarn är på väg. Igår så var jag i skolan som vanligt, sedan efter solan så var jag med Nina och Alle och vi satt inne och snacka tills klockan blev typ 7 och vi gick ut, sedan drog vi till släggans vid 9 och köpte godis och sen så sov dom hos mig. Idag vaknade vi vid 11 tiden, fast vi låg kvar och slappa i sängen i typ tre timmar sen åt vi frukost. Efter det så tog jag en dusch och Alle drog hem. Klockan 5 drog jag till Janne och lillesyrran och var där i några timmar. Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att maten ska vara klar. Pöss & kram alla fina läsare! 

Idag har jag faktiskt inte hunnit med så mkt. Jag har faktiskt bara varit ute på gården med hunden sedan har jag ätit mat. Inatt så sov jag med Alicia och Felicia och det var kul. Och de har äntligen börjat med slush på kiosken!!!!❤Men förlåt för dåliga uppdateringar här på bloggen, vi har inte hunnit med p.g.a att två av oss har varit sjuka, och jag har försökt att skriva ett jätte långt inlägg men sedan försvann det bara!:( Men igår så satt vi ute och tog några kort så...

Hej (Alicia som skriver)
Sorry för jag har inte bloggat på länge har inte haft tid och förra söndagen försökte jag blogga men då gick det inte men men.

Idag var det en helt vanlig dag för mig fast jag mår så dåligt har ont i huvudet hela tiden och är lite hängig men det visar jag nästan aldrig så det syns inte när jag mår dåligt men imorn ska jag vara hemma från skolan. :(

Här kommer det några bilder som är min typisk min humor som jag tänkte att jag kunde dela med mig :) (den bilden som är ett sms är mellan mig och Felicia jag är den lila texten)

Ses✌

Hejsan bloggisen! Min uppdatering har vart ganska dålig för att jag inte har haft tid i helgen pga att jag har 38-39 graders feber och bara ligger soffan i min pyjamas och sprängande huvudvärk hela dagarna. Imorse vaknade jag av att jag typ inte kunde andas för jag var helt igen-täppt i näsan så jag gick in till toaletten för att snyta mig och på vägen ut från toan så kända jag hur yr jag blev och allt började snurra så jag svimma och slog i huvudet i golvet. Och då ringde mamma läkarn och dom sa direkt att vi Kulle åka in till sjukhuset. Så där var vi hela dagen och där fick jag ta olika prover och tester, men inget var fel och vi åkte sedan hem direkt. Just nu ligger jag framför tv:n och kollar på en One Direction film så hej svejs alla kära läsare!

Tja bloggen!
Igår var One Direction konserten (som säkert alla vet) och jag kunde inte gå för alla biljetter var slutsålda. Så typiskt när en känd grupp/person ska ha en konsert så tar biljetterna slut redan dagen efter! Men, men, jag får väll försöka skynda mig lite nästa år.

Igår sov Alle, Nina och Corne hemma hos mig, vi hade lite tjejkväll, vilket var super kul! Och jag busade med dom mitt i inatten när dom sov mohahahaha!""

Idag har jag bara slappat och åkt hem till mamma. Men just nu ligger jag ute och vilar i jannes stora hängmatta. Verkligen bekvämt. Här skulle jag kunna ligga hela dagen. Men nu bjuder jag på några bilder, puss & hej!

Hej! (Alicia som skriver)
Igår fyllde jag 13 år och one direction hade konsert men jag gick inte men det gjorde min kompis Moa Bergqvist så här kommer några bilder som Moa tog!

Ses✌

Nu är det jätte fint väder som dom flesta kanske vet. I förrgår och igår var jag och Felle ute och gick, vi var faktiskt jätte duktiga. Sedan så studsade vi studsmatta hela dagen sen. Och idag så har jag, Alle och Felle vart ute och studsa igen. Nu ska jag ut och åka motorcykel, vilket ska bli jätte kul! Jag känner mig fri när jag åker motorcykel/moppe, så jag längtar!

Men nu måste jag dra sååå...
Hejdå!🔆

Hej bloggen! Idag är det måndag igen, åhh! Orkar inte! Men iallafall min gårdag började med att jag hade sovit med Nina, så runt 12 klädde vi på oss, drog ut och gick en sväng och så gick jag hem och gjorde klart det lilla av läxan. Sedan fortsatte jag och Nina va hemma hos henne och studsa studsmatta. Btw så var skit skönt väder hela dagen igår och idag och imorgon ska det bli runt 20 grader, så skönt!☀Men igår kväll så drog jag, pappa och Johanna in till stan en snabbis för att käka på "Max" och sedan hoppade jag in i duschen.
Men idag ska jag va med Nina och vi ska ut och gå idag igen, eftersom det ska bli så fint väder. Hörs sen, puss & kram!

https://cdn1.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51873ccbddf2b354c57336b5.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51873ccbddf2b354c57336b5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51873d0dddf2b30db3dbfed8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51873d0dddf2b30db3dbfed8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51873d3ee087c3317dc5a434.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51873d3ee087c3317dc5a434.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4080827/7-3/pic_51878cb0e087c307b48e7aa2.jpg" class="image">

Hej bloggen! Just nu ligger jag vaken i mörkret och klockan är 02:23. Jag kan inte somna om och det jääätte varmt. Men iallafall så "idag", haha, så ska jag hem från mamma till pappa och fortsätta plugga på den dryga SO uppgiften, sedan ska jag nog fortsätta kolla på The Vampire Diaries. Men nu måste jag ge ännu ett försök till att somna om, så bye, bye!

Min dag med 5 meningar...

1. Vart med Corne.
2. Vart ute och sprungit.
3. Duschat.
4. Pluggat.
5. Kollat på The Vampire Diaries.

Hej, hej bloggen! Igår var jag så duktig så jag satt och fortsatte på min SO uppgift i typ 3 timmar, så stolt... Haha, nej men...
Iallafall så var jag med Corne senare på dagen och så käka vi kladdkaka, så j*ävla gott! Men sen så sov hon hos mig och vi låg och kolla på skräckfilm typ hela kvällen. Just nu ligger jag i min säng och slöar som vanligt, shit! Jag måste verkligen ut och och röra på mig när jag har fått mina joggingtights, för jag har suttit inne med pyjamas till typ klockan 3 nästan hela tiden nu när vi har vart lediga. Haha, jag vill inte springa i mjukisar för då ser jag så himla muppig ut! Kommer kanske ett till inlägg imorgon så, puss & kram allesammans!

Hej, hej! Igår var ju det Valborg, som du säker redan vet... Och då gick jag, Nina och Alle ner tillsammans till majbrasan. Det var inte kul, snarare väldigt tråkigt, så istället gick vi till släggans kiosk och köpte glass, hehe, när det var så kallt också... Men iallafall så gick vi hem till mig efteråt och bara tog det lugnt, snackade och så sov dom hos mig. Sen idag så så var vi jätte tröga, så vi låg kvar och slappa i sängen tills typ 12, sen åt vi frukost, fixade oss och deog ner till samhället en stund. Just nu sitter jag i soffan med extrema mag smärtor så jag måste vila nu, bye!

Hej!
Nu tänkte jag berätta om gårdagen.
Okej, jag, Felle och Alle drog till majbrasan igår, vi gick hem kanske efter 40 min!
Det var lite långtråkigt!

Men iaf så gjorde jag inget annat den kvällen än att sova med de också.

Idag så vaknade vi upp kl 10, och var jätte sega!
Mitt i natten vaknade jag upp av att Felle slog mig i ansiktet, det var ju så klart inte meningen.


Tråkigt inlägg?
Jag vet men jag har lite bråttom så hejdå!